martes, 20 de noviembre de 2012

Novetats!!!


Aquí us deixo unes fotos del monogràfic que vam fer el dissabte passat a Llinars!!!Vam treballar de valent per poder acabar l’arbre de Nadal pero l’esforç va valer la pena, van quedar tots  xulissims!! Aviat penjarem les fotos de tots els arbres que van fer les alumnes que són unes artistassas!!


Per cert dos cosetes més:

Aquest cap desetmana s’inaugura la fira de Nadal a Mataró (Fira-Mercat de Pessebres iOrnaments de Nadal), estarem com cada any fins el 23 de Desembre amb ornaments per la llar, detalls per regalar i moltes novetats, i el més important tot fet a mà! La paradeta de 6 didals estarà davant de la floristeria de la Plaça Santana, NO US HO PODEU PERDRE!!

Ja acabo, però abans deixeu-me que us ensenyi aquesta magnifica colxa que ha fet la nostre alumna més veterana, que quan va començar amb les classes no havia fet mai patchwork, això ens demostra una vegada més que amb esforç i paciència es poden fer coses ESPECTACULARS!!

FELICITATS PERAQUESTA OBRA D’ART!!

I a tots/es els/les que us agradaria poder fer coses tan xules, ja sabeu, tenim tallers, cursos i monogràfics per totes les edats i tots els nivells!!VINE  A INFORMAR-TE!!!

ENS VEIEM AQUESTCAP DE SETMANA A LA FIRAAAA!!!








1 comentario:

  1. Realment a quedat molt bonica, ja es ben sert que l'edat no importa per fer alló que ens proposem. Anims i a per més...

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...