viernes, 30 de diciembre de 2016

2016 - 2017

A punt d'acabarse aquest any fem un petit resum del que ha significat per a 6 Didals.
Em acabat projectes antics, hem engegat dos treballs magnifics, un les casetes de la Yoko Saito, l'altre una coleccio de 110 blocs de 15x15, que continuarem en el nou any que comença. Em realitzat  monografics: de tecniques ràpides, caledoscopi amb curbes, folrar maletes, pantalles de lampades...
Em treballat per presentar a Sitges kits diferents, i un munt de petits detalls per a fer i per a regalar. Aixi mateix em participat per primer cop a la Fira de Nadal de Sitges .
Un cop mes em realitzat els tallers d'estiu per a nens i nenes.
I per finalitzat l'any i com ja es habitual en nosaltres tambe ens heu pogut trobar a la Fira de Nadal de Mataró.

Tot aixo ha estat posibles gracies a vosaltres, alumnes i clients i des d'aqui us volem agrair la confiança que any rera any ens brindeu, i aixi mateix donar vos les gracies per a fer que 6 Didals mantigui la ilusió per presentar vos nous projectes i noves idees per realitzar en els cursos vinents.

Gracies, gracies i mil gracies per a ser al nostre costat.
Us desitgem una bona surtida d'any i Bridem per vosaltres i per una inmillorable entrada a un Nou Any ple d'ilusions, somnis i projectes.

A punto de finalizar este año, hacemos un pequeño resumen de lo que ha significado para 6 Didals.
Hemos terminado proyectos antiguos, hemos empezado dos magnificos trabajos, uno las casitas de Yoko Saito, el otro una colección de 110 bloques de 15x15, que continuaremos en el nuevo año que empieza. Hemos realizado Monogràficos: de Técnicas rápidas, caledoscopio curvo, forrar maletas, pantallas de lamparas....
Hemos trabajado para presentar en Sitges kits diferentes, y un montón de pequeños detalles para hacer y para regalar. Asi mismo hemos participado por primera vez en la Feria de Navidad de Sitges.
Una vez más hemos realizado los talleres de verano para niños y niñas.
Y para finalizar el año y como ya es costumbre en nosotras nos habeis podido encontrar en la Feria de Navidad de Mataró.

Todo esto ha sido posible gracias a vosotros, alumnas y clientes, y desde aqui agradeceros la confianza que año tras año nos habeis brindado, y asi mismo, daros las gracias por hacer que 6 Didals mantenga la ilusión por presentaros nuevos proyectos e ideas para realizar en los nuevos cursos.

Gracias, gracias y mil gracias por estar a nuestro lado.
Os deseamos una buena salida de año y Brindamos por vosotros y por una inmejorable entrada a un Nuevo Año lleno de Ilusiones, sueños y proyectos.

1 comentario:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...